Ontmoet onze Sportaanbieders

Zoekt u een nieuwe sportschool? Of heeft u liever een personal trainer? Bij Fitness Fusion bieden wij een ruim assortiment aan sportscholen, fitness clubs, trainers en coaches aan om u fit te houden. Ontdek wat het beste bij u past!

logo_sportscenter_timeout_kl

Sportschool Timeout

Time Out is een sportcentrum in Capelle aan den IJssel waar oud en jong, beginnende en gevorderde sporters kunnen sporten.


Time Out biedt een sportruimte van 1000m² aan met een groot assortiment aan fitnessapparatuur en groepslessen. Dankzij de ruime openingstijden kunt u onbeperkt gebruik maken van zowel hun fitness apparatuur als de groepslessen. Ook bieden ze gratis begeleiding en trainingsschema’s aan.

Foxgym

Fox Gym

Fox Gym is een sportschool in Rotterdam en Den Bosch met een groot assortiment aan fitnessapperatuur waar ze er graag voor zorgen dat iedereen zich fit en gezond voelt. Ze bieden regelmatig groepslessen en andere activiteiten aan. Op de website is ook een webshop te vinden voor gezonde snacks, supplementen en andere handige artikelen die helpen bij het sporten.

IFBB

IFFB, (International Federation of Bodybuilding & Fitness) ookwel bekend als de NBBF in Nederland, is dé place to be voor bodybuilding. Bij de NBBF kunt u zich inschrijven voor internationale wedstrijden in bodybuilding. Hierbij bieden ze carrière mogelijkheden in bodybuilding en de mogelijkheid om een professional te worden. Ook bieden ze poseerclinics ter voorbereiding van wedstrijden en professionals die altijd klaar staan om u te helpen en informeren.

IFBB

Sportaanbieder 4

Dummy_1
Dummy_1

Sportaanbieder 5

Dummy_1

Sportaanbieder 6