C743F75B-69C9-4579-8BA5-E4E03B6153D3
Yoga:
Hatha - Ashtanga Vinyasa
Bikram - Kundalini
Yin - Power - Nidra
Zuil_Boksen

| Yoga: Hatha - Ashtanga Vinyasa - Bikram - Kundalini - Yin - Power - Nidra

Hatha, Ashtanga Vinyasa, Bikram, Kundalini, Yin, Power, and Nidra zijn allemaal verschillende stijlen van Yoga. Hier is een beknopt overzicht van elk:

Hatha Yoga: Hatha is een traditionele vorm van yoga die de nadruk legt op fysieke houdingen (asana's), ademhalingstechnieken (pranayama) en meditatie. Het is een zachte en langzame praktijk die geschikt is voor beginners en mensen die stress willen verminderen en flexibiliteit willen vergroten.

Ashtanga Vinyasa Yoga: Ashtanga Vinyasa is een meer dynamische en fysiek veeleisende vorm van yoga die een reeks vloeiende bewegingen (vinyasas) omvat die zijn gesynchroniseerd met de ademhaling. Het is een uitdagende praktijk die wordt aanbevolen voor mensen die enige ervaring hebben met yoga en hun kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen willen verbeteren.

Bikram Yoga: Bikram is een vorm van hot yoga die wordt beoefend in een verwarmde ruimte (meestal rond de 105 graden Fahrenheit). De praktijk bestaat uit een vaste reeks van 26 houdingen en 2 ademhalingsoefeningen en is ontworpen om fysieke kracht, flexibiliteit en ontgifting te bevorderen.

Kundalini Yoga: Kundalini is een spirituele en meditatieve vorm van yoga die tot doel heeft de slapende energie (kundalini) aan de basis van de wervelkolom te ontwaken. De praktijk omvat een combinatie van fysieke houdingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en mantra-zingen, en zou spiritueel bewustzijn en innerlijke vrede bevorderen.

Yin Yoga: Yin is een langzame en zachte vorm van yoga die het vasthouden van houdingen voor enkele minuten omvat om de diepe bindweefsels van het lichaam te strekken en versterken. Het is een meditatieve praktijk die wordt aanbevolen voor mensen die hun flexibiliteit willen verbeteren, stress willen verminderen en innerlijke vrede willen cultiveren.

Power Yoga: Power yoga is een intensievere en fysiek veeleisende vorm van yoga die traditionele yogahoudingen combineert met krachttrainingsoefeningen. Het is een uitdagende praktijk die wordt aanbevolen voor mensen die al fysiek fit zijn en kracht en uithoudingsvermogen willen opbouwen.

Yoga Nidra: Yoga Nidra is een vorm van begeleide meditatie die diepe ontspanning en bewustzijn omvat. Het wordt vaak "yogische slaap" genoemd en zou fysieke, emotionele en mentale ontspanning bevorderen, evenals verbeterde slaap en verminderde stress.

| Hatha - Ashtanga Vinyasa - Bikram - Kundalini - Yin - Power - Nidra Artikelen

Veilige goede artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

Gangbare Yoga producten

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de HABKYPN sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare Yoga- en fitnessschema's.

Waarom een Fitnessschema?

| Programma's - Lessen

Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies