Fitness Fusion & Sportscenter Time Out

Fitness Fusion & Sportscenter Time Out
Fitness Fusion & Sportscenter Time Out

Fitness Fusion Spotlight: Sportscenter Time Out

Sportscenter Time Out doet mee aan het Fitness Fusion platform! Sportcenter Time Out is dé plek in Capelle aan den IJssel waar oud en jong, beginnende en gevorderde sporters zich thuis voelen.

Ze bieden 1000m² sportruimte met een grote keus aan fitnessapparatuur en groepslessen, zodat ieder lid een eigen invulling kan vinden voor hun fitness programma. Met hun ruime openingstijden en voordelige tarieven kun je onbeperkt gebruik maken van zowel de fitness apparatuur als de groepslessen. Bij Sportcenter Time Out helpen ze graag iedereen hun gewenste doel te bereiken door gratis begeleiding en trainingsschema’s aan te bieden.

Samenwerking

Via Fitness Fusion kan je je bij Time Out inschrijven, reserveren en producten kopen zoals je als sporter gewend bent. Geniet hierbij van unieke kortingen en voordelen van Fitness Fusion en ontdek een nieuwe manier van sporten.

Actie: 10 Weken gratis sporten

Word nu lid van Time Out en train, je leest het goed, 10 weken gratis!

10 weken lang maak jij geheel gratis gebruik van alle voordelen van Sportscenter Time Out. Je kunt deelnemen aan ruim 37 (!) groepslessen per week. Daarnaast kan je gebruik maken van een fitnessruimte met moderne Nautilus apparatuur en een gratis op maat gemaakte trainingsschema ontvangen. Je betaalt geen inschrijfgeld t.w.v. €21,50. Dit is nog niet alles want als kers op de taart krijg je ook een bidon van Sportscenter Time Out.

 

LET OP! ACTIE ALLEEN GELDIG I.C.M. EEN JAARABONNEMENT.

 

VOOR DUO -EN GEZINSABONNEMENTEN GELDT VIER WEKEN GRATIS EN GEEN INSCHRIJFGELD.

Aanmelden

Zin kom een kijkje te nemen bij Time Out? Meld je hier aan bij Fitness Fusion en reserveer vandaag nog!

Published on : 14 Jan, 2021