Fitness Fusion & Time Out Capelle

Fitness Fusion & Time Out Capelle
Fitness Fusion & Time Out Capelle

Spotlight: Time Out Capelle

Time Out Capelle doet mee aan het Fitness Fusion platform! Sportcenter Time Out Capelle is dé plek in Capelle aan den IJssel waar oud en jong, beginnende en gevorderde sporters zich thuis voelen.

 

Ze bieden 1000m² sportruimte met een grote keus aan fitnessapparatuur en groepslessen, zodat ieder lid een eigen invulling kan vinden voor hun fitness programma. Met hun ruime openingstijden en voordelige tarieven kun je onbeperkt gebruik maken van zowel de fitness apparatuur als de groepslessen. Bij Time Out Capelle helpen ze graag iedereen hun gewenste doel te bereiken door gratis begeleiding en trainingsschema’s aan te bieden.

Samenwerking

Via Fitness Fusion kan je je bij Time Out Capelle inschrijven, reserveren en producten kopen zoals je als sporter gewend bent. Geniet hierbij van unieke kortingen en voordelen van Fitness Fusion en ontdek een nieuwe manier van sporten.

 

Meld je nu aan voor onze back to the GYM actie!

 

Terug van vakantie en wil jij weer sporten om je gezondheid te verbeteren?

 

Meld je dan nu aan bij ons en ontvang 4 weken GRATIS sporten!

 

Wij helpen je ook met GRATIS advies, trainingsschema en een GRATIS afspraak bij een van onze personal trainers zodat jij op een verantwoord manier kan starten met sporten.

 

LET OP! vraag naar de voorwaarden

Published on : 20 Sep, 2021