Logo_Vital_Water

.

K8-apparaat
K8-apparaat-groen_blad
PP_Over_ons2
| Over ons
We vinden het steeds belangrijker om in een gezond werkklimaat te werken, omdat dit ons energie geeft. Een gezond werkklimaat wordt bepaald door de omgeving, maar ook door gezonde voeding en gezond drinkwater.

Vital Water helpt particulieren en bedrijven bij de implementatie van waterionisatieapparaten en biedt daarbij begeleiding en ondersteuning. Ook worden er Water Experiences georganiseerd. Tijdens deze events worden aan de hand van metingen de eigenschappen van verschillende soorten water inzichtelijk gemaakt. Het doel hiervan is om mensen bewust te maken van de uiteenlopende eigenschappen van verschillende soorten water en de effecten die deze eigenschappen kunnen hebben op de gezondheid.
PP_location
| Locatie
Vital Water is een onderneming te vinden in Hoofddorp en bedient klanten door heel Nederland.
PP_Specialisatie
| Specialisatie
Vital Water is distribiteur van medisch gecertificeerde water ionisatieapparaten uit Japan. Het drinkwater dat uit de apparaten komt heet Kangen Water®. ‘Kangen’ betekent in het Japans ‘terug naar de bron’. Het is kraanwater dat door filtratie en ionisatie is omgezet in zacht smakend drinkwater met de juiste eigenschappen voor het lichaam. Wanneer je de eigenschappen van water optimaal maakt, heb je iets waardevols in handen als het gaat om welzijn en functioneren.

Geioniseerd Kangen Water® voor optimale sportprestaties.

Bij het optimaliseren van sportprestaties komen aspecten aan bod zoals voeding, fysieke training, maar ook water drinken. Niet elk water is hetzelfde. Kangen Water® is het ideale work-out water voor sporters.. Het is superieur aan kraanwater en gezuiverd (flessen)water. Ontdek de drie belangrijke eigenschappen van Klangen Water R voor meet gezondheid en vitaliteit.
PP_Voordelen
| Voordelen
Wat Kangen Water® zo bijzonder maakt, zijn de drie eigenschappen: het zorgt voor een superieure hydratatie, het is alkalisch (basisch) en rijk aan antioxidanten. De combinatie van deze drie eigenschappen ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Ideaal water voor (top)sporters en atleten.
PP_Merken
| Merken
Kangen_Water_Sportscholen_1