Fitness_Fusion_4_

'Het Fitness Fusion platform biedt alles wat voor mij als partner van belang is.'

Fitness Fusion is een platform met maar één doel: Mensen in verbinding brengen. Dit doen we met behulp van ons aanbod aan functionaliteiten, die zowel voor de sporter als de ondernemer van waarde zijn. Van unieke inzichten, een hogere omzet en trouwe klanten, tot kortingen, persoonlijke tips en een gepersonaliseerd aanbod aan producten. Fitness Fusion is er voor iedereen, want uiteindelijk doen we het samen.

Door een breed scala van producten, diensten, oplossingen en content aan te bieden willen wij hét platform voor de fitness branche in Nederland worden. Partners zullen hier een belangrijk rol in gaan spelen. Wij zoeken daarom partners die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het platform.

Het grote voordeel voor jou als partner is dat Fitness Fusion het mogelijk maakt om direct te verkopen aan jouw specifieke doelgroep, namelijk de fitness beoefenaars. De partner is hierbij verantwoordelijk voor de levering en de productgarantie. De betaling zal via Fitness Fusion verlopen. Wordt vandaag nog partner van het Fitness Fusion Platform!

 

 

 

Kopie_van_Fitness_Fusion
Wat verstaan wij onder partners?

Verkoop jij sportproducten? Of biedt je een waardevolle dienst aan op het gebied van fitness, vervoer, kinderopvang, fysio, wellness of horeca? Onder partners verstaan wij iedereen die iets kan toevoegen aan het platform door middel van producten of diensten. Lever jij producten of diensten die kunnen bijdragen aan het platform? Neem dan contact met ons op.  

Voordelen

Met Fitness Fusion kan jij als partner jouw producten en diensten direct aanbieden aan de juiste klanten. Fitness Fusion biedt partners hierbij vele handige inzichten zodat zij zich goed kunnen focussen op de inkoop en verkoop van producten en diensten. Ook trek je als partner van Fitness Fusion meer klanten aan wat leidt tot omzetverhoging. Niet incidenteel maar structureel. Met meer zekerheid van structurele omzet groeit het vertrouwen dat de investeringen rendabel blijven. Bij Fitness Fusion denken wij mee. Stuur een email naar leveranciers@fitnessfusion.nl en we nemen snel contact met je op!

 

 

EROS2020-j
Vitaal_Sportvoeding

 

 

 

Wij wensen u een sportieve dag