'Het Fitness Fusion platform biedt alles wat voor een Sportschool van belang is.'

Het Fitness Fusion Platform is een cloud oplossing die volledig ontwikkeld, beheerd en gemanaged wordt door Fitness Fusion. Van ledenadministratie tot reserveringsmodule, van gebouwenbeheer tot website en webshop en van marketing tot een dashboard waarin belangrijke informatie en inzichten overzichtelijk worden getoond.

De webshop voor de sportscholen zal volledig door Fitness Fusion gemanaged worden, om te zorgen dat de sportschool zich kan blijven focussen op hun core activiteiten. 

Fitness Fusion zal de juiste leveranciers zoeken om het producten en dienstenaanbod op het platform en de individuele webshops van de sportschool te vergroten en te versterken. 
 
Daarnaast kunnen de sportscholen ook leveranciers aanbrengen. 

Features

Fitness Fusion Platform

 

 

Shopping_Cart_Icon_1_

Website & Webshop

Fitness Fusion biedt een website waarop elke sportaanbieder en partner kan landen. Hierbij komt ook een uitgebreide webshop kijken waaruit u producten kunt aanbieden zonder eigen voorraad. Natuurlijk kunt u ook uw producten uit eigen voorraad verkopen. 

Persons_Icon_1_

Ledenadministratie

Fitness Fusion biedt een nieuwe ledenadministratie aan zodat u al uw klanten in 1 gemakkelijk overzicht kunt bijhouden en inzien.

App_Icon_1_

Mobile App

Met de handige app zal zowel de sporter als de ondernemer alles gemakkelijk in kunnen zien. 

Calendar_Icon_1_

Reserveermodule

De reserveer module van Fitness Fusion staat de klant toe zich gemakkelijk aan te melden voor een les of activiteit. Als onderneming kunt u hierbij precies zien wie er bijvoorbeeld allemaal naar de les komt, wie zich heeft afgemeld en bij welke les de klant zich heeft aangemeld. 

Present_Icon_1_

Loyalty

Door middel van het unieke loyalty-systeem van Fitness Fusion bouwt u waardevolle relaties op met uw klanten. Zo blijven uw klanten terugkomen voor meer. 

Instagram_Icon_1_

Marketing & e-Commerce

Middels gezamenlijke e-Commerce & marketing maken we van niet-leden trouwe klanten.

 

 

 

 

 

Sportaanbieder_Slider_2c
De Fitness wereld in beweging

De fitnesswereld is in beweging en altijd flexibel. Van entertainment tot COVID, de fitnesswereld heeft te maken met steeds meer verschillende uitdagingen. Wij ondernemers moeten daarom ook flexibel zijn en elkaar steunen in wat er nog moet komen. Maar hoe kunnen we elkaar helpen en toch onszelf blijven? Dit vraagt om een platform waar elke onderneming haar plek kan vinden. Een platform dat toegevoegde waarde heeft voor zowel de sporter als de ondernemer; Fitness Fusion.

Samen in beweging

Fitness Fusion is een platform met maar één doel: Mensen in verbinding brengen. Dit doen we met behulp van ons aanbod aan functionaliteiten, die zowel voor de sporter als de ondernemer van waarde zijn. Van unieke inzichten, een hogere omzet en trouwe klanten, tot kortingen, persoonlijke tips en een gepersonaliseerd aanbod aan producten. Fitness Fusion is er voor iedereen, want uiteindelijk doen we het samen.

  

 

 

 

logo_sportscenter_timeout_kl
EROS2020-j
Vitaal_Sportvoeding

 

 

 

Prijzen

2021

Fitness Fusion Platform

€ 299,00 per maand

€ 150,00 éénmalig


INCLUDED:

Website

Webshop

Reserveer Module

Online Lid worden Module

Compagnon App

Ledenadministratie

Dashboard Module

Product management Module

Report Module

Marketing

Platform coach

 

 

 

 

Wij wensen u een sportieve dag