Fitness Fusion B.V. wil met het Fitness Fusion Platform een waardevolle en blijvende bijdrage leveren aan de maatschappij om ons heen en het dagelijkse leven van de mensen binnen ons specifieke bereik. Wij willen ondernemers helpen te digitaliseren en nieuwe omzet kanalen te creëren. Ons platform verzorgt diensten waarbij de gebruikers (personen en bedrijven) via hoogwaardige software snel, transparant en zonder veel moeite data beschikbaar krijgen en arbeidsintensieve zaken achter zich gaan laten.

Het Fitness Fusion platform is een platform met maar één doel: Mensen in verbinding brengen.

Dit doen we met behulp van ons aanbod aan funcitonaliteiten, die zowel voor de sporter als de ondernemer van waarde zijn. Van unieke inzichten, een hogere omzet en trouwe klanten, tot kortingen, persoonlijke tips en een gepersonaliseerd aanbod aan producten. Fitness Fusion is er voor iedereen, want uiteindelijk doen we het samen.

Veel fitnessondernemers ervaren dat hun branche sterk in beweging is. Het aantal clubs en lidmaatschappen is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Opkomende trends als “Exertainment” en “Fitness cocktails” worden steeds relevanter. De manier waarop de mensen sporten veranderd. De traditionele manier van Fitness hebben we achter ons gelaten maar wat betekend dit voor de branche? Dit betekent dat samenwerking tussen huidige clubeigenaren en nieuwkomers op de markt steeds belangrijker wordt. 

Fitness Fusion B.V. ondersteunt deze nieuwe trends met een platform dat samenwerking stimuleert en waarop alles kan landen:

Het Fitness Fusion platform.

Wij wensen u een sportieve dag