IMG_4407
Zuil_Boksen

| Wielrennen Mountainbike

Wielrennen en mountainbiken zijn twee verschillende disciplines binnen de fietssport.

Wielrennen is een vorm van fietsen op de weg waarbij de nadruk ligt op snelheid en uithoudingsvermogen. Het wordt meestal gedaan op gladde, geasfalteerde wegen met lichtgewicht racefietsen die zijn ontworpen om snelheid te maken. Wielrenners dragen strakke, aerodynamische kleding en gebruiken vaak clipless pedalen om hun schoenen aan de fiets te bevestigen. Er zijn verschillende soorten wielrennen, waaronder wegwielrennen, tijdritten, criteriums en meerdaagse races.

Mountainbiken is een vorm van fietsen op onverharde terreinen, zoals bospaden, bergen en heuvels. Het wordt gedaan met speciale mountainbikes die zijn ontworpen om off-road te gaan. Mountainbikers dragen vaak beschermende kleding en helmen vanwege de risico's die gepaard gaan met het rijden op ruig terrein. Er zijn verschillende soorten mountainbiken, waaronder cross-country, downhill, enduro en freeride.

Hoewel wielrennen en mountainbiken twee verschillende disciplines zijn, delen ze wel enkele overeenkomsten. Beide vereisen een goede fysieke conditie en technische vaardigheden, en beide kunnen worden gedaan als een recreatieve activiteit of als een competitieve sport.

|Wielrennen Mountainbike artikelen

Veilige goede Wielren en Mountainbike artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de Wielren en Mountainbike sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare sport schema's.

| Programma's - Lessen


Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies