921C0422-28A3-4974-82DB-330813289055
Wunda chair
Reformer
Cadillac
Zuil_Boksen

|Wunda chair Reformer Cadillac (WRC)

De Wunda Chair, Reformer en Cadillac zijn drie verschillende apparaten die worden gebruikt in de Pilates-methode, een vorm van lichaamsbeweging die zich richt op het versterken van de kernspieren, het verbeteren van de houding en het vergroten van de flexibiliteit.

De Wunda Chair is een compact Pilates-apparaat dat bestaat uit een stoelachtige zitting en een platform dat aan een of beide zijden kan worden bewogen. Het apparaat biedt een verscheidenheid aan oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van de balans, de kracht en de flexibiliteit.

De Reformer is een langwerpig Pilates-apparaat dat bestaat uit een verende plank met een glijdend platform. De gebruiker ligt, zit of staat op het platform en maakt gebruik van de weerstand van de veren om oefeningen uit te voeren die gericht zijn op het verbeteren van de kracht, het uithoudingsvermogen en de flexibiliteit.

De Cadillac, ook bekend als de Trapeze Table, is een groot Pilates-apparaat dat bestaat uit een verend bed met een verticale staander en een horizontale balk met touwen, riemen en veren. De gebruiker kan verschillende oefeningen uitvoeren met behulp van de touwen en veren om de kracht en flexibiliteit te verbeteren, de houding te verbeteren en de mobiliteit te vergroten.

Al deze Pilates-apparaten worden vaak gebruikt in combinatie met mat Pilates-oefeningen om een ​​compleet Pilates-training te bieden die gericht is op het versterken van het hele lichaam.

|Wunda chair Reformer Cadillac (WRC) Artikelen

Veilige goede WRC artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de WRC sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare WRC schema's.

| Programma's - Lessen

Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies