13BCAE9D-7747-4914-8E64-88567399D306
SUB- MAXIMAALKRACHT
Zuil_Boksen

| Sub- Maximaalkracht 

Submaximale kracht verwijst naar het krachtniveau dat een individu kan produceren wanneer hij niet op zijn maximale capaciteit presteert. Submaximale krachttraining omvat oefeningen die worden uitgevoerd met belastingen die minder zijn dan de maximale kracht van een persoon, meestal in het bereik van 60-80% van hun maximum van één rep (1RM).

Submaximale krachttraining kan gunstig zijn voor het verbeteren van de algehele kracht en spiermassa van een individu, evenals hun vermogen om dagelijkse activiteiten uit te voeren die kracht en kracht vereisen. Het kan ook helpen de botdichtheid, gewrichtsstabiliteit en algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Voorbeelden van submaximale krachtoefeningen zijn:

Gewichtheffen oefeningen, zoals squats, deadlifts en bankdrukken, uitgevoerd met ladingen die minder zijn dan de maximale kracht van een individu.
Lichaamsgewichtoefeningen, zoals push-ups, pull-ups en lunges, uitgevoerd met variaties die de weerstand verhogen, zoals het toevoegen van gewichtsvesten of weerstandsbanden.
Weerstandsbandoefeningen, waarbij weerstandsbanden worden gebruikt om oefeningen uit te voeren die gericht zijn op specifieke spiergroepen.
Kettlebell-oefeningen, zoals swings, cleans en snatches, uitgevoerd met matige tot zware kettlebell-gewichten.
Submaximale krachttraining is een veilige en effectieve manier om kracht en spiermassa te verbeteren, vooral voor beginners of personen die in het verleden niet regelmatig hebben getraind. Het is echter belangrijk om voorzichtig te zijn met submaximale krachttraining en om de intensiteit en het volume van de oefeningen in de loop van de tijd geleidelijk te verhogen om blessures te voorkomen. Het wordt aanbevolen om een ​​gekwalificeerde fitnessprofessional te raadplegen voordat u met een nieuw trainingsprogramma begint.

|Sub- Maximaalkracht artikelen

Veilige goede sub- maximaalkracht artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de sub- maximaalkracht sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare sub- maximaalkracht schema's.

| Programma's - Lessen

Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies