Zuil_Prod_Alg
Yoga_1
Zuil_Prod_Alg

| Yoga

Yoga is een holistische praktijk die is ontstaan ​​in het oude India en gericht is op het integreren en balanceren van lichaam, geest en ziel. Het woord 'yoga' komt van de Sanskrietwortel 'yuj', wat verenigen of verenigen betekent.

Yoga omvat meestal een combinatie van fysieke houdingen (asana's), ademhalingsoefeningen (pranayama), meditatie en ethische principes. De fysieke houdingen zijn ontworpen om kracht, flexibiliteit, balans en algehele gezondheid te vergroten. De ademhalingsoefeningen helpen de geest tot rust te brengen en de vitaliteit te vergroten. Meditatiepraktijken worden gebruikt om bewustzijn te cultiveren, stress en angst te verminderen en verbinding te maken met een dieper zelfgevoel. Ethische principes zoals geweldloosheid, waarachtigheid en zelfdiscipline staan ​​ook centraal in de beoefening van yoga.

Van yoga is aangetoond dat het tal van fysieke en mentale gezondheidsvoordelen heeft, waaronder het verminderen van stress, angst en depressie, het verbeteren van de cardiovasculaire gezondheid, het verbeteren van de cognitieve functie en het verminderen van chronische pijn. Yoga is toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus en kan in verschillende omgevingen worden beoefend, waaronder yogastudio's, gemeenschapscentra, sportscholen en zelfs thuis.

 

Bekijk een aantal soorten Yoga.

 

|Yoga artikelen

Veilige goede Yoga artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

Gangbare Yoga producten

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de Yoga sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare Yoga- en fitnessschema's.

Waarom een Fitnessschema?

| Programma's - Lessen


Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies