5
KICK & FUN
Zuil_Boksen

| Kick & Fun

Kick & Fun fitness is een fitnessprogramma dat elementen van kickboksen en cardiovasculaire training combineert om een intense, calorieverbrandende workout te bieden. De workout richt zich op het verbeteren van de algehele fitheid, het verbranden van vet en het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen.

Tijdens een Kick & Fun workout worden er verschillende kickboksoefeningen uitgevoerd, zoals stoten, trappen en knieën, gecombineerd met cardiovasculaire oefeningen, zoals jumping jacks, burpees en lunges. Deze oefeningen worden meestal gedaan op een tempo dat de hartslag verhoogt en de ademhaling versnelt, waardoor de deelnemers een cardiovasculaire training krijgen en tegelijkertijd spieren opbouwen.

Een typische Kick & Fun fitnessles duurt meestal 45 minuten tot een uur en wordt begeleid door een instructeur. De oefeningen kunnen worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Kick & Fun fitness kan helpen om de algehele fitheid te verbeteren, vet te verbranden en spieren op te bouwen, evenals stress te verminderen en het zelfvertrouwen te vergroten.

|Kick & Fun artikelen

Veilige goede Kick & Fun artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de Kick & Fun sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare sport schema's.

| Programma's - Lessen

Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies