IMG_4454
Zuil_Boksen

| Belly dance

Belly dance fitness is een vorm van lichaamsbeweging die de sierlijke bewegingen van buikdansen combineert met fitness. Het is een leuke manier om je lichaam te trainen, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van de muziek en de sfeer van buikdansen.

Tijdens een belly dance fitness workout worden de traditionele dansbewegingen aangepast om te dienen als een effectieve cardiovasculaire workout en om de spieren te versterken en te vormen. Het is gericht op het versterken van de buik-, heup- en bilspieren, het verbeteren van de flexibiliteit en balans, en het verbranden van calorieën.

Belly dance fitness kan worden beoefend in groepsverband of individueel, onder begeleiding van een instructeur. Er zijn ook tal van online lessen beschikbaar voor mensen die thuis willen trainen. Er zijn geen speciale uitrusting of kleding vereist, maar het dragen van comfortabele kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen wordt aanbevolen.

Belly dance fitness is geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus, en kan worden aangepast aan de individuele behoeften en mogelijkheden van de deelnemers. Het is een leuke en effectieve manier om je lichaam te trainen, je zelfvertrouwen te vergroten en te genieten van de rijke cultuur van buikdansen.

|Belly dance artikelen

Veilige goede Belly dance artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de Belly dance sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare sport schema's.

| Programma's - Lessen


Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies