.

PP_Over_ons2
| Over ons
XXL Nutrition is in 2004 opgericht vanuit een eigen behoefte. Ik kon de eiwitshakes die toen op de markt waren niet verdragen en kwam in aanraking met een eiwitshake die wel top was. Sindsdien is het een hele reis geweest. Vanuit een garage van 15m2 waar ik alles zelf deed naar een magazijn van 10.000m2 en 120 medewerkers. In die tijd zijn we uitgegroeid tot het grootste sportvoedingsmerk in Nederland en België. We hebben honderdduizenden klanten en veel fans, daar zijn we supertrots op!
PP_location
| Locatie
XXL Nutrition is een bedrijf te vinden in Deurne en bedient klanten door heel Nederland maar ook daarbuiten.
PP_Specialisatie
| Specialisatie
XXL Nutrition staat al jaren bekend om het grote aanbod supplementen. Waarbij kwaliteit en innovatie voor ons de hoogste prioriteit hebben. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten. Zo is XXL Nutrition een begrip geworden onder zowel professionele als recreatieve sporters. Producten als whey proteïne, creatine, aminozuren, weightgainer, pre workout en natuurlijk onze sportkleding worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Naast het uitgebreide assortiment biedt XXL Nutrition alle voordelen op het gebied van veilig betalen, bezorging en het retourneren van artikelen.

Onze hoogwaardige producten zijn een begrip geworden onder zowel fanatieke als recreatieve sporters. Voor veel supplementen geldt dat XXL Nutrition de eerste aanbieder was in Nederland. En nog steeds zijn we het meest innovatieve merk van Europa!

XXL Nutrition staat garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit, dit is de basis van ons merk. Uitsluitend de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten. Dit is ontstaan omdat iedereen bij XXL Nutrition een groot liefhebber is van fitness en bodybuilding en daarom onze klanten, en natuurlijk onszelf, willen voorzien van de beste producten.
PP_Voordelen
| Voordelen
- Ja, waarom niet! ;-)
- Wij staan garant voor onze producten zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit
- Gebruik onze handige supplementenwijzers om je te helpen een juiste keuze te maken
- Onze mensen werken van maandag tot en met zondag zodat je jouw bestelling altijd de volgende dag in huis kunt hebben
PP_Merken
| Merken en producten

Applied Nutrition  
Bolero  
Cellucor  
Cobra Labs  
Dai Carter  
Dutch Giant Nutrition  
Ehrmann  
Flow Fitness
Frédéric Delavier  
John West  
Ken Ashwell Et Al  
Magazines

Monster
Muscle Meat
Natrol  
Pam
Rich Piana 5% Nutrition
Smartshake
Sophie Cornish-Keefe  
Universal
Vitafi
Warrior Workout
Xone®
XXL Nutrition

Creatine bij trainen?

Alles over eiwitten!

Whey Isolate Zero