Medicavisie_logo_small

.

MedicalSoft_1
MedicalSoft_2
PP_Over_ons2
| Over ons
Medicavisie werd opgericht in 2009 door Paul en Katja Rubbens en is gevestigd in Turnhout, België.

Medicavisie is partner en gecertificeerd Europees distributeur van de Multiscan-systemen.

De Multiscan systemen zijn ontwikkeld en worden geproduceerd door de Medicalsoft Group, zie website: Medicalsoft.

Medicalsoft 18 jaar actief In de afgelopen 18 jaar zijn ze van een regionaal bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk voor technologieoplossingen. Sinds 2001 hebben ze zich gespecialiseerd in ontwerp, ontwikkeling, productie en distributie van innovatieve niet-invasieve medische en wellness-apparaten, gebaseerd op geavanceerde diagnostische technologieën en complexe programma-kruisanalyses van gegevens.
PP_location
| Locatie
Medicavisie is een onderneming te vinden in Turnhout - België en bedient klanten door heel Europa.
PP_Specialisatie
| Specialisatie
Onze eigen innovatieve technologie

Door de prestaties van wetenschap en technologie op het gebied van diagnostiek te gebruiken, in combinatie met hun eigen innovatieve technologie, heeft het team van high-end professionals efficiënte benaderingen geïdentificeerd voor de ontwikkeling, productie en verkoop van apparatuur van topkwaliteit die voldoet aan de uitdagingen van vandaag en de nabije toekomst.

Gecertificeerde apparatuur

De apparatuur heeft het vereiste test- en certificeringsproces doorstaan en heeft herhaaldelijk zijn hoge efficiëntie bij onze partners bewezen. De kwaliteit van de apparatuur wordt bevestigd door internationale certificaten CE Medical en ISO 13485: 2016.

Klantgericht

Met het oog op de tijd en het comfort van onze klanten, ontwikkelt Medicalsoft een integratie van meerdere technologieën in één apparaat en moderne softwarepresentatie, waarmee een snelle en niet-invasieve functioneringsbeoordeling kan worden uitgevoerd.
PP_Voordelen
| Voordelen
Multiscan Fit
Zelftestend, autonome werking, niet-invasief, informatief, makkelijk interpreteerbaar, visueel, uniek.

Multiscan Fit: beoordeling van lifstyle, gezondheids-en fitnessindicatoren. Dit biedt u de unieke mogelijkheid om gedetailleerde aanbevelingen te ontwikkelen voor een individueel programma of begeleiding, rekening houdend met de wensen van uw klant en de uiteindelijke doelen.

Multiscan Fit systemen zijn ontwikkeld voor zij die werken met alles wat te maken heeft met levensstijl, voeding en suppletie, lichaamsbeweging en therapie. Ze zijn ontworpen om snel en effectief ingezet te worden bij preventie, begeleiding en follow-up van klanten, patiënten en atleten.
PP_Merken
| Merken

MULTISCAN FIT

MULTISCAN PRO