E1810354-168F-467D-91E2-87AEB76DB24E
Spinning bike
Kinomap - Zwift
iConsole+ - iFit
Zuil_Boksen

| Spinning bike - Kinomap - Zwift - iConsole+ - iFit (SKZii)

Spinning bike, Kinomap, Zwift, iConsole+, en iFit zijn allemaal fitnessgerelateerde termen en producten die te maken hebben met indoor cycling of indoor fietsen:

Een spinning bike is een stationaire indoor fiets die is ontworpen om te gebruiken voor groepsfitnesslessen of individuele trainingen. Het heeft een zwaar vliegwiel, een verstelbaar zadel en stuur, en weerstandsknoppen om de moeilijkheidsgraad aan te passen.

Kinomap is een app die gebruikers kunnen downloaden op hun smartphone of tablet en die hen in staat stelt om hun indoor cycling sessies te verrijken met videobeelden van routes en omgevingen van over de hele wereld.

Zwift is een interactief online platform voor indoor fietsen waar gebruikers kunnen deelnemen aan virtuele ritten, races en trainingen in een virtuele omgeving. Het kan worden gekoppeld aan een indoor fietstrainer en biedt een realistische en competitieve trainingservaring.

iConsole+ is een app die is ontworpen om te worden gebruikt met verschillende fitnessapparatuur, waaronder stationaire fietsen, loopbanden en crosstrainers. Het biedt gebruikers de mogelijkheid om trainingen aan te passen en te volgen, en statistieken bij te houden.

iFit is een ander platform voor interactieve trainingen en coaching, dat zich richt op zowel indoor als outdoor activiteiten. Het biedt gebruikers gepersonaliseerde trainingen, coaching, en uitdagingen die worden afgestemd op hun fitnessniveau en doelen. Het kan worden gebruikt op verschillende fitnessapparatuur, waaronder loopbanden, crosstrainers, en stationaire fietsen.

|Spinning bike - Kinomap - Zwift - iConsole+ - iFit artikelen

Veilige goede SKZii artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de SKZii sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare sport schema's.

| Programma's - Lessen

Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies