Incrediwear

.

Inc_home_2slider_1600x
PP_Over_ons2
| Over ons

Een nieuwe manier om te genezen.

"In december 2008 dreigde een bijna fataal fietsongeval me voor de rest van mijn leven te verlammen. Ik had een oplossing nodig, een nieuwe manier om te genezen, een manier om vrij te zijn van de beperkingen van ontstekingen en pijn en terug te keren naar mijn actieve leven. Incrediwear is niet alleen draagbare technologie, het is een levensstijlfilosofie."

Dr. Jackson Corley, oprichter van Incrediwear.
PP_location
| Locatie
Incrediwear is een internationale onderneming en bedient klanten door heel Nederland.
PP_Specialisatie
| Specialisatie
VOORKOM
Pijnloos leven met volledige mobiliteit is de sleutel tot een bevredigend leven. Of het nu gaat om een ​​ochtendloopje, yogales of het bijhouden van de kinderen, het is belangrijk om het leven ten volle te leven. Met Incrediwear kunt u blessures voorkomen om een ​​actief leven te leiden.

PRESTEER
Een topsporter zijn, gaat over toewijding, focus en gedrevenheid. Je hebt alles in je leven nodig om je doelen te ondersteunen. Met Incrediwear kun je verder gaan dan je persoonlijke record.

HERSTEL
Herstel is een belangrijk aandachtspunt van elke atleet. Onze ontstekingsremmende mouwen en beugels kunnen 24/7 worden gedragen en het is wetenschappelijk bewezen dat ze de bloedstroom verhogen om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te optimaliseren.
PP_Voordelen
| Voordelen
Incrediwear producten verhogen de bloedsomloop om ontstekingen en zwellingen te verminderen, pijn te verlichten, mobiliteit te herstellen en het herstel te versnellen. In tegenstelling tot compressieproducten hoeven Incrediwear-producten niet te comprimeren om te werken.

In plaats daarvan bevat onze technologie halfgeleiderelementen in onze stof die negatieve ionen afgeven wanneer ze worden gestimuleerd door lichaamswarmte. De negatieve ionen activeren cellulaire trillingen die de bloedstroom en snelheid verhogen.

Het verhogen van de bloedsomloop helpt om meer zuurstof en voedingsstoffen naar het doelgebied te brengen, wat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam optimaliseert en het postoperatieve herstel versnelt.
PP_Merken
| Merken en producten
Incrediwear_1