4
ZUMBA
Zuil_Boksen

| Zumba

Zumba is een fitnessprogramma dat dansbewegingen combineert met aerobe oefeningen om een leuke en energieke workout te bieden. Het is ontwikkeld door de Colombiaanse danser en choreograaf Alberto "Beto" Perez in de jaren '90 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste fitnessprogramma's ter wereld.

Zumba combineert verschillende dansstijlen, zoals salsa, merengue, reggaeton en hip-hop, om een unieke workout te creëren die geschikt is voor alle fitnessniveaus en leeftijden. Tijdens een typische Zumba-les worden er dansbewegingen uitgevoerd op muziek met verschillende tempo's en ritmes, waardoor de deelnemers een cardiotraining krijgen terwijl ze plezier hebben.

Een typische Zumba-les duurt meestal 45 minuten tot een uur en wordt begeleid door een instructeur. De oefeningen kunnen worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters.

Zumba kan helpen om de algehele fitheid te verbeteren, vet te verbranden, de coördinatie te verbeteren en stress te verminderen. Het is ook een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van het dansen op opzwepende muziek.

|Zumba artikelen

Veilige goede Zumba artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de Zumba sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare sport schema's.

| Programma's - Lessen

Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies