IMG_4499
Zuil_Boksen

|WillPower-methode, Circuit of Change, SoulCycle, IntenSati en Qoya (WCSIQ)

De WillPower-methode, Circuit of Change, SoulCycle, IntenSati en Qoya zijn allemaal verschillende soorten fitness- en wellnessprogramma's die fysieke beweging combineren met mentale en emotionele oefeningen om de algehele gezondheid en het welzijn te bevorderen. Hier is een kort overzicht van elk:

De WillPower-methode: dit is een groepsfitnessprogramma dat intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT) combineert met mindfulnessoefeningen zoals meditatie, ademwerk en visualisatie. Het programma is bedoeld om deelnemers te helpen fysieke kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen, terwijl ze ook mentale focus, veerkracht en emotioneel evenwicht cultiveren.

Circuit of Change: Dit is een fitness- en lifestylemerk dat een verscheidenheid aan lessen en programma's aanbiedt, waaronder yoga, vechtsporten, HIIT en meditatie. De filosofie achter Circuit of Change is om mensen te helpen hun innerlijke kracht en potentieel aan te boren door middel van fysieke beweging, mindfulness en persoonlijke ontwikkelingspraktijken.

SoulCycle: Dit is een populair indoor cycling-programma dat intensieve cardiotraining combineert met motiverende coaching en opbeurende muziek. Het programma is bedoeld om deelnemers te helpen fysieke kracht en uithoudingsvermogen op te bouwen en tegelijkertijd mentale helderheid, emotionele ontlading en een gevoel van gemeenschap te bevorderen.

IntenSati: Dit is een fitnessprogramma dat vechtsporten, dans, yoga en affirmaties combineert om een ​​energieke, transformerende trainingservaring te creëren. Het programma is bedoeld om deelnemers te helpen fysieke kracht en flexibiliteit op te bouwen en tegelijkertijd mentale helderheid, emotionele ontlading en zelfredzaamheid te bevorderen.

Qoya: Dit is een bewegingsoefening die yoga, dans en sensuele bewegingen combineert om vrouwen te helpen contact te maken met hun lichaam en hun authentieke zelf uit te drukken. Het programma is bedoeld om deelnemers te helpen zelfliefde, positiviteit van het lichaam en innerlijke wijsheid te ontwikkelen door middel van fysieke beweging en emotionele verkenning.

Elk van deze programma's biedt een unieke benadering van fitness en welzijn, maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijk doel: het bevorderen van holistische gezondheid en welzijn door middel van fysieke beweging, mindfulness en persoonlijke ontwikkelingspraktijken.


|WillPower-methode, Circuit of Change, SoulCycle, IntenSati en Qoya (WCSIQ) Artikelen

Veilige goede WCSIQ artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de WCSIQ sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare WCSIQ schema's.

| Programma's - Lessen


Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies