IMG_4517
Zuil_Boksen

|Crossfit Circuittraining

CrossFit en circuittraining zijn beide vormen van functionele fitness die gericht zijn op het verbeteren van kracht, uithoudingsvermogen en algehele fitness.

CrossFit is een vorm van functionele fitness die verschillende oefeningen combineert tot een hoge intensiteit circuittraining. Het bevat een combinatie van krachttraining, cardiotraining en gymnastiekoefeningen die zijn ontworpen om deelnemers te helpen hun kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, snelheid, behendigheid en coördinatie te verbeteren. CrossFit-trainingen zijn vaak kort en intensief en worden gegeven in groepslessen onder begeleiding van een CrossFit-gecertificeerde trainer.

Circuittraining is een vorm van lichaamsbeweging waarbij deelnemers verschillende oefeningen uitvoeren in een circuit. Een circuit bestaat uit verschillende oefeningen die na elkaar worden uitgevoerd met weinig rust ertussen. Circuittraining kan bestaan uit krachttraining, cardiotraining en andere vormen van oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van de algehele fitness. Circuittraining kan worden gegeven in groepslessen of individueel worden uitgevoerd en kan worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus.

Het belangrijkste verschil tussen CrossFit en circuittraining is de specifieke combinatie van oefeningen en de intensiteit waarmee ze worden uitgevoerd. CrossFit richt zich meer op het gebruik van specifieke oefeningen die gericht zijn op het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid. Circuittraining omvat vaak een bredere selectie van oefeningen en kan worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus en doelen.


|Crossfit Circuittraining Artikelen

Veilige goede Crossfit en Circuittraining artikelen van zeer ervaren leveranciers voor in de sportschool, buiten of thuis.

| Workshops - Demo's - Kennis

Informeer naar de workshops, demo's en kennis voor de Crossfit en Circuittraining sport.

| Schema's

Informeer naar de beschikbare WRC schema's.

| Programma's - Lessen


Informeer naar de beschikbare programma's en lessen.

| Merken en Impressies